A.B. Electric & Lighting
0

Iluminat exterior


Iluminat exterior

Afiseaza filtre
Vezi toate categoriile
Afişare 1 - 24 din 536 (23 pagini)

Cum să creați o atmosferă plăcută cu iluminat exterior terasa cu ABElectric?

  Iluminat terasa pentru un exterior de nota zece. Atunci când decorați o casă, încercați să abordați și problema de iluminat terasa, aici fiind locul unde veți petrece mult timp vară, în serile călduroase. Începeți cu decorarea camerei de zi și a bucătăriei, apoi continuați cu iluminat terasa.
  Legătură arhitecturală dintre interiorul casei și părțile exterioare ale acesteia sunt terasa și grădina. Indiferent de tip, acestea sunt spații recreative și încercăm întotdeauna să le facem cât mai frumoase. Pentru a le face să arate cât mai bine, ar trebui să avem grijă nu numai de podele, plante interesante și mobilier confortabil, ci și de o iluminare bună. Lumina are o mare importanță și ar trebui să ne amintim despre aceasta atunci când planificăm dispozitivul acestui spațiu. În mod similar, pe balcon, unde există mai puțin spațiu decât pe terasă, dar chiar și într-o zonă mică puteți crea o atmosferă unică.

  Dacă doriți să profitați la maximum de zilele calde, instalați un iluminat terasa adecvat, iar dacă nu locuiți la casă nu aveți motive să ignorați balconul. Datorită acestui fapt, ne vom putea bucura de aer proaspăt până noaptea târziu. Pentru mulți dintre noi, lumea plantelor este un spațiu de locuit în care ne odihnim, lucrăm și ne jucăm cu copiii.
  Cui nu-i place să stea pe scările terasei și să se lasă adâncit în gânduri sau să citească o carte daca iluminat terasa este adecvat. Iluminând balconul, terasa sau veranda, măriți spațiul apartamentului sau casei dvs. Temperatura de culoare caldă a luminii va face imediat aceste locuri mai confortabile. Seara de vară se petrece în aer liber. Chiar dacă zilele sunt toride, seara temperaturile scad și o briză ușoară preia, capabile să ne reîmprospăteze, ne fac să ne relaxăm și să apreciem mirosurile naturii, precum parfumul de lavandă.

La ce ar trebui să fii atent atunci când alegeți iluminat terasa sau iluminat exterior

  Iluminat terasa când alegeți trebuie să țineți cont de trei aspecte importante. În primul rând siguranța. Pe terasă este necesar să folosiți corpuri de iluminat cu un IP ridicat, care determină rezistența lămpii la factorii externi și, mai presus de toate, la umiditate. Ar fi indicați să optați pentru lampi led exterior. În al doilea rând, când alegeți iluminat terasa trebuie să țineți cont de eficiența energetică.
  Dacă doriți să aveți un mediu frumos luminat, îl asociem imediat cu costuri ridicate ale energiei electrice. Din fericire, acesta este un stereotip depășit, deoarece eficiența energetică a LED-urilor este incomparabilă cu becurile tradiționale. De asemenea, durabilitatea unei astfel de iluminări cu lampi led exterior este de câteva ori mai mare decât cea a becurilor convenționale sau a lămpilor cu halogen. În al treilea rând, când alegeți iluminat exterior terasa nu faceți rabat de la calitatea produselor, în special a unei lampi led exterior.

  Corpurile de iluminat exterior din oțel inoxidabil sau aluminiu sunt cea mai bună alegere, amintiți-vă că unele corpuri de iluminat de exterior ar trebui să ne servească bine ani de zile. Există lămpi disponibile cu o sursă de lumină LED integrată, sau cu o sursă care poate fi înlocuită. Multe persoane se tem că soluțiile integrate sunt mai problematice, dar alegerea unor lampi led exterior este cea mai bună soluție.
  La urma urmei, dacă sursa de lumină se arde, pentru a le înlocui, trebuie să scoatem tot corpul de iluminat. Vă puteți proteja de acest lucru alegând pentru iluminat terasa produse de încredere, recomandate de specialiștii de la AB Electric. De asemenea, ar trebui să ne amintim că durata de viață a iluminatului cu LED este de câteva ori mai lungă decât halogenul sau sursele tradiționale și astfel de lampi led exterior ne vor servi mulți ani.

iluminat terasa
lampi led exterior
iluminat exterior
aplica exterior

A.B. Electric & Lighting © 2021 | Web Design by IT eXclusiv